„Tudomásunkra jutott, hogy egyes Z 7 és Z 6 tükör nélküli fényképezőgépek beépített rázkódáscsökkentési (VR) funkciója nem nyújt maximális teljesítményt. Az érintett fényképezőgépeket díjmentesen javítjuk.

Az érintett termékek azonosítása

Ha ellenőrizni szeretné, hogy az ön fényképezőgépét is érinti-e a probléma, akkor kattintson alább az Érintett termékek sorozatszámai lehetőségre, majd adja meg Z 7 vagy Z 6 fényképezőgépének sorozatszámát az útmutatás szerint.

Az érintett Z7 fényképezőgépek sorozatszámai
Az érintett Z6 fényképezőgépek sorozatszámai

Rendszerünk ellenőrzi, hogy a megadott sorozatszám megtalálható-e az érintett termékek sorozatszámai között. Ha az Ön fényképezőgépe is érintett, akkor megjelenik a javítás igénylésével kapcsolatos útmutatás. Ha az Ön fényképezőgépét nem érinti a probléma, akkor a javítása nem szükséges, ezért használja bátran, nem kell ezzel a problémával foglalkoznia.

A sorozatszám megkereséséhez nyissa ki a fényképezőgép monitorát. A sorozatszám az a hétjegyű szám, amely a fenti képen piros keretben látható, a fényképezőgép vázára ragasztott címkén olvasható (a kép a Z 6 fényképezőgépen szemlélteti címke helyét).

Megoldás

Ha az Ön Nikon Z 7 vagy Z 6 fényképezőgépét is érinti a probléma, akkor vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi Nikon szervizközponttal. A központ a hiba kiküszöbölése érdekében javításra beveszi a gépet, bevizsgálja, és megfelelően átállítja vagy kicseréli a szükséges alkatrészeket. A javítás ingyenes – még akkor is, ha a fényképezőgép jótállása már lejárt, vagy az adott régióban nem érvényes.”

forrás: mlzphoto.hu / fotó: pixabay.com