Sőt, a csupán 2 mm vékony paneleket igény szerint alakíthatjuk, így a témát akár körbe is világíthatjuk vele. De még azért ne szaladjunk ennyire előre, lássuk, hogyan érkezik, s milyen elemekből áll a CN-ST432Cx2 szett!
A testes papírdobozból egy félkemény táska került elő. Erős, strapabíró nejlonból készített fogantyújának hála így egyszerűen és könnyen szállítható a felszerelés. A kellő védelmet nyújtó félkemény tokban tárolhatjuk is a szettet, ami visszacsomagolva akár egy ágy alá is befér.
A koffer két erős cipzár elhúzása után nyitható; belsejében habszivacsból vágott elemekkel vannak elválasztva a felszerelés alkotóelemei. Középen, a legnagyobb rekeszben a fénypaneleket és pár laposabb alkatrészt helyeztek el. Kicsomagoláskor érdemes megfigyelni, hogy mit honnan vettünk elő, különben a táska összepakolásakor tetriszezni fogunk!
A szett része két fénypanel („Nanguang Flex Panel”, két különböző alakú nejlon hátlap (erős, fekete nejlonból), két különféle paneltartó keret (négyzet és téglaalakú, 60 x 60, illetve 110 x 35 cm), egy állvány, egy hálózati adapter, egy központi vezérlőegység, két armatúra.