A mindössze tenyérnyi mérető és csak 160 grammot nyomó fotónyomtatót micro USB-n keresztül feltölthető akkumulátor táplálja. A képeket Bluetooth kapcsolaton keresztül, a Canon Mini Photo Print alkalmazáson keresztül tölthetjük át a készülékre, amelyeket 314×400 dpi felbontással, 5×8 cm-es méretben nyomtat ki (kb. 1200×600 pixeles felbontásban). A nyomtató egyszerre maximum 10 ív speciális fotópapírt tárolhat, a nyomtatás Zero Ink technológiával, hőszublimációs elven történik, képenként kb. 50 mp alatt. Egy akkufeltöltéssel 20 kép nyomtatható.

A nyomtató persze nem csupán okostelefonnal készült képeket képes kinyomtatni, hiszen itt jön képbe a fényképezőgépek Wi-Fi funkciója, amelynek köszönhetően egy profi DSLR-ről, vagy egy kiváló minőségű MILC gépről is áttölthetjük kedvenc fotónkat a nyaralásról, vagy egy házibuliról, amelyet így akár azonnal ki is nyomtathatunk, kedveskedve ezzel barátainknak, házigazdánknak, vagy magunknak.

A nyomtató ára Amerikában 130 dollár, a hazai árról egyelőre nem tudunk adatot, de azt igen, hogy szeptembertől lesz kapható.