ARCHÍVUM / hírek, érdekességek

HIHETETLEN SZENZOR

Állítólag – mert egyelőre csak egy pletykával állunk szemben – a Samsung olyan képérzékelőn dolgozik, ami „majdnem” 1”-os méretű, valamint 150 MP felbontású.

JÓ HÍR A LOUPEDECK HÁZA TÁJÁRÓL

Jó hír érkezett a gyártótól: a Loupedeck CT-hez megjelent a Loupedeck Profile Creator, így bármilyen szoftverkörnyezethez összerakhatjuk magunknak a megfelelő profilt.

NEM FOG KÉSNI A CANON

Koronavírus ide, koronavírus oda – menekülni csak előrefelé érdemes, ezt mostanában szerencsére egyre többen észben is tartják.

VOIGTLÄNDER NOKTON 21 MM F1.4 ASPH

A Voigtländer végre hivatalosan is bejelentette a Sony E foglalattal érkező Nokton 21 mm F1.4 ASPH. lencserendszerét, amit még februárban, a CP+ kiállításon mutattak be.

FUJIFILM GFX 50S V3.30 FIRMARE

A Fujifilm még november közepén tette közzé érkezőfélben lévő firmware frissítéseinek részleteit, amelyeket a GFX 50S, X-T3 valamint X-H1 fényképezőgépeihez készít.

KAMLAN 28 MM F1.4

A kínai Machang Optics jelenleg befektetőket keres a kickstarter.com közösségi pénzgyűjtő oldalon, hogy megvalósulhasson a Kamlan 28 mm F1.4 objektív. A lencserendszert alapvetően APS-C méretű képérzékelők kirajzolására tervezték a mérnökök, így nem csoda, hogy ideális optika lenne a m4/3 rendszerhez is.