A Lowepro Protactic BP 350 AW II legfontosabb erénye, hogy moduláris rendszerű. Ez azt jelenti, hogy igény szerint bővíthetjük, illetve levehetjük róla az épp fölösleges kiegészítőket, mint például a derékövet, az állványtartó hevederrendszert, vagy a plusz „táskazsebeket”. A hátizsák külső oldala tele van kisebb-nagyobb méretű, rugalmas anyagból kialakított hurkokkal.

A modularitás oroszlánrészét ezeknek a hurkoknak köszönhetjük, mivel a különféle kiegészítők ide fűzhetők fel. Fixen kialakított állványfelfogató rendszer helyett a tripod méretéhez igazíthatjuk annak rögzítési pontjait, így ideális súlyelosztást érhetünk el, illetve nem kell magunkkal cipelni a pántokat és az erszényt, ha épp nincs szükségünk magára az állványra sem.

A kiegészítőket erős tépőzárak rögzítik, így biztosak lehetünk benne, hogy semmit sem hagyunk el útközben. A kiegészítő tokok ráadásul dupla tépőzárral rögzülnek – még készakarva sem könnyű elválasztani egymástól a Lowepro Protactic BP 350 AW II-t és az „apródjait”.

A hátizsák oldalain egy-egy kisebb, cipzárral zárható zsebet találunk. Ezek elég kicsik, így csak pénztárca, kulcsok, iratok (jogsi, személyi, lakcímkártya stb.), vagy gyógyszerek férnek el bennük.

forrás: mlzphoto.hu / fotó: pexels.com