A legkézenfekvőbb megoldás természetesen az ernyő, hiszen ez gyorsan kinyitható. Azonban egy ernyő sokszor nem ad ideális fényt: nem elég lágy, a szemfényben látszódhat a vaku kitakarása, vagy akár az állvány vékony csíkja is. Ennél sokkal jobb megoldást adhat, ha olyan sokszögletű szoftboxot (dodiboxot) használunk, amelyet valamilyen módon könnyen szétszedhetünk, vagy összecsukhatunk.

Ilyet a Jinbei termékei között is találunk, méghozzá igencsak impozánsat.

Igaz, ők ezt beauty dish-nek hívják, pedig attól azért távol van. Dodiboxnak viszont szemrebbenés nélkül hívhatjuk, hiszen valóban egy sokszögletes szoftboxról van szó.

A 65 cm, 85 cm és 105 cm méretben is kapható Jinbei fényformálóhoz egy kis hordtáskát is kapunk, hogy még kényelmesebb legyen a szállítása.A kinyitáshoz nem kell semmit sem összeillesztenünk, egyszerűen mint egy ernyőt szét kell nyitnunk. Itt azért egy pillanatra álljunk meg. Mint tudjuk, egy ernyő kinyitása abból áll, hogy a húzókát végigtoljuk az ernyő rúdján, majd azt egy beakadó rugós retesz tartja meg. Itt azonban nincs rúd, amin végigtolhatnánk a húzókát, csak a retesz a dodibox belsejében, így gyakorlatilag a „levegőben” kell tolnunk a 16 szögletű dodiboxot kifeszítő „szerkezetet”, amely a horonnyal ellátott tartóba rögzíthető.