A 24,3 megapixeles érzékelővel ellátott készülék korlátlan lehetőségeket kínál, így megadja a bátor választás szabadságát.

Ne fogd vissza magad!

A fényképezőgép új tervezésű FX formátumú érzékelője még magas ISO érték esetén is tiszta és kivételes minőségű képeket biztosít. Döbbenetes érzékenységű AF-teljesítménye jóvoltából akár 6,5 kép/mp sebességű sorozatfelvételek, illetve 1080/60p felbontású HD videók készítését is lehetővé teszi. Dönthető monitora segíti a művészi szabadság kifejezését, a WiFi funkciónak hála pedig pillanatok alatt megoszthatod fotóidat.


Teljes részletesség, teljes szabadság

A 24,3 megapixeles, FX-formátumú érzékelő széles dinamikatartományt kínál, a teljes érzékenységskálán kiváló teljesítménnyel. Ez tiszta és éles felvételeket garantál, gazdag színvilággal megfűszerezve.


Lenyűgöző fényérzékenység

Készíts élesebb, tisztább, jobban definiált képeket nagy ISO-értékek mellett is. Az ISO tartomány 100 és 12 800 közötti, és 50 és 51 200 közötti egyenértékig terjeszthető.





Profi AF-teljesítmény

Az akár -3 Fé érzékenységű és a Nikon Csoportos AF mező módjával büszkélkedő Nikon D750 fényképezőgép hihetetlen pontossággal azonosítja be a témát, még rossz fényviszonyok mellett is.


Strapabíró, dönthető monitor

Készíts képeket és videókat egyedi nézőpontból! A kihajtható kijelző, fölfelé akár 90, lefelé pedig 75 fokban dönthető.

fotoapparat.hu/freeimages.com