A 20,3 megapixeles érzékelővel, dupla képstabilizátorral és 4K videorögzítési és fényképezési funkcióval felszerelt készülék segítségével páratlanul látványos felvételek készíthetők. Kifinomult kialakítása még a legtapasztaltabb fotósok igényeinek is eleget tesz.

Innovatív képstabilizálás – Dual I.S.

LUMIX GXDual I.S. (kettős képstabilizáló)* rendszere még hatékonyabban kompenzálja a kéz remegését. A váz és az objektív képstabilizáló funkciója egyszerre működik a két rendszer előnyeinek maximális kihasználásához. A tele végpontnál maximálisan 3,5-ször nagyobb korrekciós szöggel még rossz fényviszonyok között is mindig tiszta képeket kap.

20,3 megapixeles Live MOS érzékelő

LUMIX GX8 az újonnan fejlesztett 20,3 megapixeles digitális Live MOS érzékelőt tartalmazza, amellyel a LUMIX G digitális fényképezőgépek eddigi legjobb képminősége érhető el. Nagy sebességű sorozatfelvételt, akár ISO 25600 érzékenységű képrögzítést és szélesebb dinamikatartományt nyújt. A digitális Live MOS érzékelő és a Venus Engine kombinációjával még rossz fényviszonyok mellett is tiszta képleképezés és minimális zaj, valamint lenyűgöző képminőség érhető el.
fotoapparat.hu/freeimages.com