TULAJDONSÁGOK:

  • FullHD-s akciókamera / kalandkamera / sportkamera
  • 12 MP-es Panasonic MN34120PA CMOS érzékelő, 170°-os látószögű optikával
  • FullHD 1920x1080@60/30fps, HD 1280x720@120fps videó felvétel
  • Tartozék 30 méterig vízálló tok + tartozékok a rögzítéshez
  • Kompakt méret, 1,5” színes LCD kijelző, cserélhető akkumulátor
  • Felvétel MicroSD memóriakártyára

AZ ÉLET VELED TÖRTÉNIK

Élményeid megörökítésére az SJCAM SJ 4000 sportkamera a legjobb eszköz. Mindegy, hogy síelésről, hegymászásról, snowboardozásról, görkorcsolyázásról, motorozásról, búvárkodásról, vagy épp wakeboardozásról van szó, a készülék kompakt mérete jóvoltából mindig veled lehet.

ADRENALIN FÜGGŐKNEK

Az SJCAM SJ 4000 sportkamera bírja a strapát. A mellékelt vízálló tokkal 30 méteres mélységig is alámerülhetsz. A tok nem csak víztől, a karcolásoktól, és a szennyeződésektől is megvédi a készüléket. A dobozban a különböző használati módokhoz alkalmatos rögzítőket is megtalálhatod, így ezeket sem kell külön megvásárolnod. Az alapcsomag tartalmaz mindent, amire szükséged lehet. Csak csatlakoztasd már meglévő microSD kártyádat, töltsd fel az akkumulátort, és indulhat is az akció.

SZÍNES EGYÉNISÉGEKNEK

Válassz személyiséghez illően! Az SJCAM SJ 4000 sportkamera több színben is kapható. Elérhető színek:fekete, ezüst, kék, piros, sárga.
A beépített LCD kijelző és a hangszórók jóvoltából azonnal visszanézheted az elkészült felvételeket. A menürendszer pedig áttekinthető és könnyen kezelhető.
fotoapparat.hu